Уилям и Кейт стартират собствен YouTube канал

Херцозите на Кеймбридж отново изненадаха последователите на кралската фамилия. По-добре късно, отколкото никога...

Кейт Мидълтън и принц Уилям неведнъж са демонстрирали модерния си прочит на традиционните разбирания в британската монархия. Сега обаче херцогът и херцогинята на Кеймбридж се насочват към YouTube, за да стартират първия си официален канал.

Двамата очевидно са предприели крачка напред към модернизирането на присъствието си в социалните мрежи и споделиха първия тийзър, в който място намират важни моменти от кралските ангажименти в последните години.

"Внимавай какво казваш, защото тези момчета снимат всичко", споделя Уилям шеговито във видеото, което бе споделено с описанието "По-добре късно, отколкото никога". 

Появата на всеобщите любимци в YouTube не е единствената голяма изненада напоследък. Преди няколко седмици те промениха името на официалния си Instagram акаунт, което вече е изключително подходящото @dukeandduchessofcambridge, а не добре познатото до този момент @kensingtonroyal.

Не е ясно какъв тип съдържание феновете на кралската фамилия могат да очакват от Уилям и Кейт, но със сигурност ще следим с нетърпение. Кой знае, може все пак херцогинята да реши да покаже сутрешната си рутина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA