Още интересни подробности за завръщането на "Приятели"

Голямата премиера ще бъде това лято, но Кортни Кокс ни издава повече още сега. За което, разбира се, ѝ благодарим...

"Приятели" се завръща, при това много, много скоро.

По време на своя нова виртуална поява в шоуто на Елън ДеДженеръс, Кортни Кокс разкри, че снимките на reboot-a всъщност са били доста "емоционални" за нея, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу, Матю Пери и Мат Лебланк.

"Беше толкова невероятно, толкова емоционално", споделя екранната Моника Гелър. "Това е събиране без сценарий, но бяхме заедно на сцена за първи път от не знам колко време. 15 години? 17 години?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛ "ПРИЯТЕЛИ", АКО СЕ РАЗВИВАШЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ?

"Страхотно и много забавно изживяване, имаше няколко специални изненади. Всичко стана фантастично", обещава Кокс, която разкри, че са заснети и кадри в емблематичния фонтан от opening кредитите на попкултурния феномен. "Бяхме в него доста дълго време. Повечето хора ще решат, че е забавно, но нека ви кажа нещо - не е забавно да танцуваш във фонтан с часове."

57

Матю Пери казва, че дори не си е спомнял момент, в който не е бил в този фонтан, а ние, все още запленени от сюжетните линии, сме по-скоро склонни да се съгласим с него.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-СКЪПИТЕ СЕРИАЛИ В ТЕЛЕВИЗИОННАТА ИСТОРИЯ

Към момента HBO Max не са предоставили никакви подробности за завръщането, но се очаква премиерната дата да бъде още това лято.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA