Ким Кардашиян - обвинена в кражбата на древна римска статуя

Реалити звездата отново привлече внимание към себе си, вероятно без дори да го иска.

Честно казано, трудно можем да се почувстваме изненадани от клана Кардашиян-Дженър, но последния скандал с името на Ким със сигурност ни остави с отворена уста.

Данните на реалити звездата присъстват в съдебните документи за дело, според което се твърди, че тя е участвала във вноса на древна римска статуя, открадната от Италия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВОДА НА КИМ И КАНИЕ?

Предполага се, че "разграбената, контрабандна и незаконно изнесена извън Италия" антиквариат е доставена лично на средната сестра от първото семейство на Калабасас, но неин публичен представил заяви, че тя "никога не е купувала това произведение" и за първи път "научава за съществуването му" от слуховете в публичното пространство. "Смятаме, че може да е закупена с нейното име, но без разрешение, тъй като няма информация за транзакция. Надяваме се, че статуята ще бъде върната на законните си собственици."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИСУНКА НА НОРТ УЕСТ ПРЕДИЗВИКА СКАНДАЛ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Варовиковата скулптура, датираща от I или III в., е оценена на повече от 745 000 долара, а причината името на Кардашиян да бъде въвлечено в цялата ситуация, е фактът, че един от изпращачите на артикула е търговецът на изкуства Аксел Вървуурд, с когото Ким и Кание работят върху няколко от имотите си.

Интересните случвания в това семейство просто нямат край...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA