Вижте Лили Джеймс като Памела Андерсън

"Британската пепеляшка" ще изиграе "спасителката на плажа" в предстоящ нов сериал.

Когато творческият екип на Hulu обяви идеята си за сериал, който да разкаже отблизо връзката на Памела Андерсън и Томи Лий, феновете просто не успяха да видят Лили Джеймс и Себастиан Стан като подходящи избори за главните роли.

Оказва се, че звездата от "Пепеляшка" и любимецът от "Отмъстителите" са влезли изключително умело в образите, както става ясно от първите промоционални снимки на предстоящата продукция.

В пуснатите кадри виждаме Лили с много грим, гъста руса коса и кожени дрехи, докато Себастиан позира с татусите, прическата и всички отличителни черти на Томи Лий.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТАНСКАТА ПЕПЕЛЯШКА ИМА ТЪМНА СТРАНА

Проектът ще разкаже в подробности любопитната връзка между "спасителката на плажа" и рок звездата, които се женят едва 96 часа след запознанството си и по време на медения си месец записват видео със занимания под чаршафите.

На малкия екран ще се появи и Сет Роугън, изигравайки мъжът, открадал въпросния видеозапис. Самият е част и от продуцентския екип, в който място намират няколко други големи имена от индустрията.

Към момента стрийминг платформата не е обявила официална премиерна дата, но се очаква тя да бъде до края на тази календарна година. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA