Всички обичат Марго Роби...

... и това е напълно в реда на нещата. Сигурни сме, че вече сте го разбрали.

Марго Роби е наясно със себе си. Наясно е и със славата, която ѝ пасва като ръкавица. "Опитвам се да си напомням, че всичко може да изчезне утре, защото не се знае дали няма да се събудя висока 35 метра и с това да приключи участието ми във филми." Причината тя да цени успеха е повече от обяснима – не го е постигнала за една нощ.

Живеейки в родната Австралия, на 16-годишна възраст Марго работи едновременно на три места, за да се грижи за семейството си. Любовта към актьорската професия, която започва да развива още в гимназията, я подтиква да се премести в Мелбърн и да преследва голямата кариера. „Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе се оказва трамплинът ѝ към славата, а още тогава Леонардо ди Каприо вижда в нейното лице следващата звезда на Холивуд. Съдбата ги събира отново шест години по-късно в „Имало едно време в Холивуд", а след участието си в нея, Марго прави всичко друго, но не и да спира с появите на големия екран.

Ако върнем лентата назад, бързо ще стигнем до заключението, че Марго стана любимка на аудиторията през 2016-а, когато се появи в боксофис хита „Отряд самоубийци". Тогава тя прие с широко отворени ръце ролята на Харли Куин – преданата и влюбена помощничка на Жокера, но никой не очакваше лентата да получи приходи на стойност близо милиард долара.

24

И напук на действащото неписаното правило, че в Холивуд не можеш да бъдеш само едно или друго нещо, ако искаш да си успешен. Марго обаче доказва обратното. Тя не е поредната знаменитост, която играе в сериали, издава албуми, прави турнета и капсулни колекции с дизайнери. Залага на своята автентичност на екрана и на уменията си зад камера, които иска да развива за в бъдеще. Разбира се, това не ѝ пречи да бъде световен посланик на Chanel и рекламно лице на бранда. Слънчевата актриса е последният посланик на марката, избран лично от Карл Лагерфелд преди смъртта му през февруари 2019 г. Смятаме, че това е достатъчно.

Русокосата красавица не се притеснява да публикува мнението си по различни въпроси в социалните мрежи, съвсем спокойно може да ви направи истинска татуировка и да ви сподели за най-странното място, на което е правила секс. Ако се питате, на джет - недвижещ се, но все пак във водата.

Точно заради това толкова хора харесват Марго – тя се радва на голям успех, но далеч не смята себе си за единствения човек, огрян от слънцето. Актрисата знае, че може да се представя в различни образи пред останалите и никога да не разкрива истинската си същност, но съзнателно не го прави. Каквото и да се случва занапред, тя има едно желание за живота си, което няма нищо общо с успеха: „Надявам се, че един ден ще се обърна назад и ще усетя, че съм прекарала времето си на тази планета пълноценно. Нямам нищо против филмите, които правя, да не са огромен фурор, стига да знам, че в тях съм вложила всичко, което бих могла."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA