Елън ДеДженеръс слиза от екран след 19 сезона

"Колкото страхотно и забавно да е това шоу, просто вече не е предизвикателство", споделя иконичната телевизионна водеща.

Идва краят на една ера за американския телевизионен ефир, тъй като Елън ДеДженеръс официално обяви, че слага край на предаването си през 2022 г. Водещата вече е направила голямата стъпка и предстои да бъде гост на Опра на 13 май, за да обсъди решението в подробности.

"Когато си креативен човек, непрекъснато трябва да бъдеш предизвикан. Колкото страхотно и забавно да е това шоу, просто вече не е предизвикателство", споделя тя в официално изявление за THR. "Щях да спра след сезон 16. Той щеше да е последният. Искаха да подпиша за още четири години, а аз казах, че ще го направя за една. Уведомиха ме, че не е възможно, затова подписахме три. Такъв беше планът през цялото време. Хората ме питаха дали не искам да стигна до сезон 20. И 19 е добро число."

ДеДженеръс подчертава, че решението не е взето на база на всички спекулации за нейното токсично отношение на снимачната площадка. "Беше много болезнено, но ако напусках шоуто заради това, нямаше да се върна този сезон. Станах комик, защото исках да карам хората да се чувстват добре. Когато бях на 13 години, родителите ми се разведоха и трябваше да зарадвам майка си. Цялото ми същество е свързано с това да правя хората щастливи. Всичко, от което се интересувах по отношение на шоуто, беше да разпространявам доброта и състрадание. Това ме унищожи. Ще излъжа, ако кажа, че не е така, но ме натъжава, когато хората се радват на негативизма. Има много подлост в света." 

7

По въпроса с обвиненията, тя споделя, че е проведено вътрешно разследване и че не живеем във време, в което "никой не може да прави грешки". "Сърцето ми се разби, когато научих, че не за всички хора работата е била фантастично преживяване. Уверявам се, че когато нещо е наред, те могат да дойдат при мен и да ми го кажат. Не съм страшна. Лесно е да се говори с мен. Просто искам другите да знаят, че съм такава, каквато изглеждам."

На въпроса какво следва, ДеДженеръс отговаря: "Дори аз не знам. Имам няколко идеи, но агентът ми ме съветва да стоя неподвижна за минута. Вероятно не знаете колко е изтощаващо да не правиш нищо. Преди време не бих си помислила, че някога ще правя тошоу. И тогава изведнъж се озовах на 19-годишно пътешествие."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA