Ашли Греъм пуска собствена линия самобръсначки

Запознайте се с поредното доказателство, че когато животът ти поднесе лимони, просто е хубаво да направиш лимонада.

След като публикува поредица Instagram селфита, в които съвсем случайно показа космите на подмишниците си, Ашли Греъм получи много омраза в коментарите, но както винаги, успя да направи лимонада от получените лимони.

Супермоделът обедини сили с бранда Flamingo, за да проектира специална колекция, включваща три персонализирани комплекта за епилация с най-важните елементи като самобръсначка, ексфолираща ръкавица, гел за бръснене, лосион и различни ленти за кола маска.

Греъм напомня, че всяко едно решение по отношение на тялото ни е правилно, а в официалната реклама тя е просто себе си. За да анонсира партньроството обаче, тя пусна и специално YouTube видео, в което разказва повече за работата си с бранда. "Обадиха се и ми казаха, че обичат философията ми, че не е нужно да бръснеш подмишниците си, когато не искаш. Поискаха да направим нещо заедно и така се роди този проект."

"Моето разбиране винаги е било, че трябва да бръснеш, каквото поискаш, да носиш, каквото искаш и да бъдеш този, който си. Просто правете онова, което работи за вас", казва още Ашли, за пореден път откровена до болка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA