Ашли Греъм няма нужда от филтър, за да бъде себе си

Греъм, която стана майка в началото на годината, продължава да ни очарава със своята естественост.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 октомври 2020

Ашли Греъм е от малкото супермодели, които винаги са здраво стъпили на земята и излъчващи позитивизъм с всяка своя крачка. Може това да звучи като леко преувеличено твърдение, но искреността измежду знаменитостите е рядко срещана и винаги ценена.

Преди няколко часа горещият plus size модел сподели няколко страхотни семейни кадъра с малкия си син Исак, който се появи на бял свят през януари. На фотографиите виждаме малкият наследник в гръб, както и Ашли, отново демонстрираща тялото си без никакви притеснения.

https://www.instagram.com/p/CGDs33LD_I8/

Още след шестчасовото раждане, тя споделя, че именно този процес я е накарал да се почувства като супергерой. "След като родих по естествен начин и усетих всичко, чувствам, че няма нещо, което не бих могла да направя. Няма нещо, което да ми се стори трудно."

Колкото и щастливи да са Ашли и съпругът ѝ Джъстин, тя неведнъж коментира физическите промени, с които се е справяла през цялата бременност и следродилния период. "Искам да ви покажа, че не всичко е цветя и рози. Никой не говори за възстановяването."

https://www.instagram.com/p/CERgL-9DU6K/

Красивите снимки на семейството са страхотни, но реалността на Ашли - още повече. Изглежда, че тя вече е готова да се завърне и към професионалните си задължения, тъй като я видяхме на котешката пътека на Etro и Fendi по време на Седмицата на модата в Милано.

https://www.instagram.com/p/CFhxwQljAfA/

И въпреки че всички погледи са приковани към нея, Ашли разкрива: "Не си представяйте перфекционизъм - този път бях момичето в ъгъла с помпа за кърма. Много от тези момичета са на възраст между 18 и 24-25 години. Чудеха се какво правя, а аз им казах, че е мляко за бебето. Бяха изненадани." 

Очевидно не можем да направим нищо друго, освен да поздравим Ашли и да вземем пример от нея!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA