Ема Уотсън отрече да е сгодена и готова за пенсиониране

Наложи се звездата от "Хари Потър" още веднъж да коментира личния си живот в публичното пространство.

Въпреки че всячески се опитва да бяга от светлината на прожекторите, последователите на Ема Стоун често я откриват точно там.

Няколко часа след голямата тайна сватба на Ариана Гранде, през уикенда се появиха слухове, че Ема Уотсън се е сгодила за приятеля си Лео Робинтън. Оказва се обаче, че те не само не са сгодени, а спекулациите около предполагаемото развитие на взаимоотношенията им са доста стари.

"Скъпи фенове, слуховете за това дали съм сгодена или не и това дали кариерата ми е в застой или не, създават единствено кликове, без значение дали са верни или не", споделя звездата от "Хари Потър" в официално Twitter изявление.

"Ако имам новини, обещавам, че ще ги споделя с вас", разкрива още тя, няколко седмици, след като отрече да има намерение да се оттегля от актьорското майсторство.

Неотдавна публицистката на Уотсън заявява, че към момента тя "не поема нови ангажименти", а феновете на актрисата предположиха, че филмовата адаптация на "Малки жени", която получава пет номинации за "Оскар", всъщност е бил големият финал.

Докато слуховете за евентуално пенсиониране на актрисата превземаха социалните мрежи, нейният екип направи кратко, но точно официално изявление. "Акаунтите на Ема в социалните мрежи са в латентно състояние, но нейната кариера със сигурност не е."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA