Ема Уотсън не обмисля пенсиониране, но...

Публични представители на звездата от "Хари Потър" обявиха, че тя не приема нови предложения към момента, но не смята да слага край.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2021

Предполагаме, че когато порастваш под светлината на прожекторите, в даден момент просто си готов да се оттеглиш. Изглежда, че Ема Уотсън се чувства точно така и потребителите в Twitter определено не са доволни.

След като публицистката на Уотсън заявява, че към момента тя "не поема нови ангажименти", феновете на актрисата предположиха, че тя е взела решението да се "пенсионира" и последният ѝ проект (филмовата адаптация на "Малки жени", която получава пет номинации за "Оскар") всъщност е бил големият финал.

Източници, близки до Ема, коментират, че налице са били известни пререкания около промотирането на лентата с Флорънс Пю, Тимъти Шаламе и Лора Дърн, тъй като представителите на Уотсън са казали на филмовото студио, че тя ще участва само в официалната премиера, но не и в престурнето към продукцията.

И макар Уотсън да страни от холивудското внимание, насочено към нея, тя има над 59 милиона последователи в социалните мрежи и съвсем наскоро се присъедини към комитета за устойчивост в луксозния моден конгломерат Kering, който ръководи Gucci, Bottega Veneta и Saint Laurent.

Докато слуховете за евентуално пенсиониране на актрисата превземаха социалните мрежи, нейният екип направи кратко, но точно официално изявление. "Акаунтите на Ема в социалните мрежи са в латентно състояние, но нейната кариера не е."

Е, очевидно нямаме причина да се тревожим, но все пак ни е любопитно какъв ли ще бъде следващият ѝ проект, без значение дали става дума за големия екран, модната индустрия или филантропията.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA