Гуинет Полтроу най-накрая коментира експлодиращата свещ

This Smells Like My Vagina избухна в дома на фен, а wellness гуруто твърди, че това е просто опит за привличане на внимание.

Когато This Smells Like My Vagina се появи на пазара, Гуинет Полтроу предизвика фурор. Последващите коментари, разследвания и обяснения бяха интересни, но не толкова, колкото обвиненията на нейна вярна почитателка, споделила, че креативното творение на актрисата е избухнало в дома ѝ.

През януари 50-годишната Джоди Томпсън използва акаунтите си в социалните мрежи, за да разкаже как свещта буквално е избухнала в пламъци в хола ѝ. "Експлодира и излъчи огромен пламък, а малки парченца летяха навсякъде", разкрива тя в пост, придружен със снимки от "местопрестъплението".

"Никога не съм виждала подобно нещо. Цялата свещ пламна и беше твърде гореща за докосване. В стаята настана ад. Можеше да изгори всичко, но се замислих, че ще мога да се похваля с това, че вагината на Гуинет избухна в хола ми." 

Сега, екипът на Goop застава твърдо зад своя продукт и описва случилото се като "опит за привличане на внимание". Свещта продължава да е на разположение в съответните онлайн магазини, но и към този момент е изчерпана.

"Убедени сме, че това твърдение е несериозно и е опит за привличане на внимание. Стоим зад марките, които правим и тестваме безопасността им по индустриалните стандарти", гласи официалното изявление на марката, реализирано след като Томпсън решава да продължи темата в съда.

Разбира се, Полтроу не коментира директно проблема, но според нея свещ, която кара хората да говорят, е част от "разпадащия се патриархат". "Центърът започва да се измества по този начин. Това е процес, който се случва с течение на времето." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA