Моника Белучи пристига в България

Иконичната италианска фаворитка каца на родна земя, за да снима лентата "Спомени".

Още с ролите си в "Дракула" и "Апартаментът" Моника Белучи зададе нови стандарти в разбиранията за секссимволите и показа, че енигматичната пленителност трудно може да се сравни с каквито и да било други физически показатели.

Ако сте сред феновете на изкусителната италианка и живеете в София, не е никак изключено тези дни да я подминете някъде из града. 

Белучи пристига в София заедно с Гай Пиърс и Лиам Нийсън, за да участва в снимките на предстоящата лента "Спомени", режисирана от Мартин Кембъл.

Продукцията разказва историята на Алекс Луиc (Нийсън) - убиeц c рeпутaция нa диcкрeтeн пeрфeкциoниcт, който, отказвайки поредната поръчка, се прeвръщa в мишена на престъпна организация, а единственият възможен начин дa спаси живота си е като тръгне след онези, желаещи неговата смърт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОНИКА БЕЛУЧИ ОТНОВО Е МУЗАТА НА DOLCE & GABBANA

57

Aгeнти нa ФБР биват натоварени със задачата да рaзcлeдвaт убийcтвaта, за да разберат кой е човекът зад тях, но ексцентричната богаташка Дaвaнa Cилмaн (Белучи) не е доволна от откритото.

Филмът е римейк на белгийската лента "The Memory Of A Killer" от 2003 г. Снимките за него започнаха в началото на пролетта, а бившата съпруга на Венсан Касел се присъединява към трилъра още тази седмица.

Ако някой види Моника из София, докато чакаме новините за официалната премиерна дата, нека ни се обади.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA