ВРЕМЕ ЗА ИГРА! Спечелете страхотни награди от "Круела"

Поредната иконична лента на Disney влиза в кината следващият петък, а страхотните награди раздаваме още днес.

Тази година носителката на "Оскар" Ема Стоун ще бъде Круела де Вил в най-новата игрална продукция на Disney, която ни отвежда в ранните години от живота на един от най-известните злодеи в киното.

Действието на "Круела" се развива в Лондон, през 70-те години в разгара на пънк-рок революцията и ни отвежда по стъпките на младата Естела, умно и креативно момиче, твърдо решено да наложи своето име в света на модата с уникалните си дизайни. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които веднага откриват приключенския ѝ дух и апетита за влечение към неприятностите, и заедно започват да се вихрят из лондонските улици.

ВРЕМЕ ЗА ИГРА! Спечелете страхотни награди от "Круела"

Седмица преди премиерата GRAZIA ви дава шанс да спечелите страхотни брандирани награди от филма. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в официалния ни Instagram акаунт, да откриете тематичния пост и отговорите на въпроса 

Преди да стане известна като Круела, тя се е казвала... 

Подаръците са комплект козметика MAC от линията, посветена на "Круела" и тефтер от филма, които съответно ще отидат при двама от вас. Имате време за участие до 14:00 ч. на 28 май. Победителите ще изтеглим още в същия ден и обявим под коментар и в story. Късмет!

Срещаме се с единствената и неповторима "Круела" на 28 май, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA