ВРЕМЕ ЗА ИГРА! Спечелете страхотни награди от "Круела"

Поредната иконична лента на Disney влиза в кината следващият петък, а страхотните награди раздаваме още днес.

Тази година носителката на "Оскар" Ема Стоун ще бъде Круела де Вил в най-новата игрална продукция на Disney, която ни отвежда в ранните години от живота на един от най-известните злодеи в киното.

Действието на "Круела" се развива в Лондон, през 70-те години в разгара на пънк-рок революцията и ни отвежда по стъпките на младата Естела, умно и креативно момиче, твърдо решено да наложи своето име в света на модата с уникалните си дизайни. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които веднага откриват приключенския ѝ дух и апетита за влечение към неприятностите, и заедно започват да се вихрят из лондонските улици.

75

Седмица преди премиерата GRAZIA ви дава шанс да спечелите страхотни брандирани награди от филма. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в официалния ни Instagram акаунт, да откриете тематичния пост и отговорите на въпроса 

Преди да стане известна като Круела, тя се е казвала... 

Подаръците са комплект козметика MAC от линията, посветена на "Круела" и тефтер от филма, които съответно ще отидат при двама от вас. Имате време за участие до 14:00 ч. на 28 май. Победителите ще изтеглим още в същия ден и обявим под коментар и в story. Късмет!

Срещаме се с единствената и неповторима "Круела" на 28 май, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA