Виктория след Евровизия: "За мен това е само началото"

Талантливата изпълнителка представи България на престижния конкурс и сподели, че това е само началото.

"Беше страшна еуфория, наистина невероятно преживяване. "Евровизия" е като едно малко училище за две седмици - всъщност за две години, защото преди да излезеш на тази сцена, има ужасно много работа. Наистина съм благодарна, че имах възможността да мина цялата тази школа, защото това ме направи много по-силна като човек и артист. Хората постоянно ми пишат съобщения, че ме подкрепят", сподели Виктория Георгиева пред NOVA броени минути след слизането си от сцената на мащабния музикален конкурс.

Талантливата изпълнителка представи България на тазгодишното издание на проекта и успя да се класира на 11-то място сред всички претенденти в надпреварата.

"За мен това е само началото", разкрива още Виктория, коментирайки и своята визия от грандиозния финал. "Исках да е нещо много семпло и извън рамките на "Евровизия". Исках да бъда различна. Много се гордея с това как изглеждах, какво направих и какво изпях."

Ако все още не сте гледали трогателното изпълнение на Growing Up Is Getting Old, не знаем какво сте правили досега. Място в него намери и бащата на Виктория, която сама споделя: "Бих искала да кажа на майка ми и баща ми, че много ги обичам. Те са всичко за мен и са най-прекрасното семейство, за което дори не съм си и мечтала. Хора, обичайте семействата си и ги ценете, защото това е всичко, което има смисъл."

Малко след това тя използва официалния си Instagram акаунт, за да благодари на всички за подкрепата. "Емоцията беше неописуема и съм горда с всичко, което постигнахме заедно! Надявам се, че накарах всички българи да бъдат горди с моето представяне снощи. Благодаря и на екипа ми, които също бяха до мен през цялото това време и вложиха цялото си сърце, сила и енергия в този проект! Без вас това никога нямаше да бъде реалност."

Сигурни сме, че тепърва ще има поводи да си говорим за успехите на Виктория. Нямаме търпение за следващата стъпка!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA