Лейди Гага отново записа Born This Way в историята

Звездата от... "Роди се звезда" увековечи едноименния си музикален албум със собствен регионален празник.

Ако мислите, че Born This Way на Лейди Гага отдавна е в миналото, ще вметнем елегантно, че се бъркате жестоко.

В края на изминалия уикенд 35-годишната носителка на "Грами" направи изненадваща поява в Западен Холивуд, където местните власти ѝ връчиха ключ за града, обявявайки официално 23 май за Born This Way Day.

Специалното отличие идва навръх 10-годишнината от издаването на иконичния албум, който продължава да носи позитивно послание за LGBTQ общността. "Почитам този момент и ще го ценя. Обещавам, че винаги ще бъда с вас тук, за да го празнуваме. Да изпитваме радост, да плачем, да се смеем. Защото знаете какви сме, нали? Поети, които просто си говорят", споделя Гага в емоционалната си реч пред стотици "чудовищни" почитатели.

57

Кметът на региона пък обяви онова, което вече знаем отлично - че чрез своите музика и активизъм изпълнителката отдавна се е превърнала в културна икона за цяло едно поколение.

Няколко часа по-късно самата тя публикува свои кадри от специалното събитие и разказа повече за студийната компилация, спечелила сърцата на меломаните още с излизането си. "Born This Way - и песента, и албума, бяха вдъхновени от Карл Бийн - гей, чернокож религиозен активист. Благодаря ти за безмилостната любов, смелост и причина да пея. Всички заслужават толератност, приемане и свобода."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA