200 броя GRAZIA, 200 пъти "БЛАГОДАРИМ"

Две корици, милион вълнуващи истории и искрена благодарност, че сте с нас. Брой 200 вече е на пазара!

Имаме повод за празник. 200 броя GRAZIA!

"200 броя, а всеки път се вълнуваме, че имаме шанса да ви кажем по нещо ново, полезно и вълнуващо. Да ви изпратим на пътешествие, да ви облечем в последните тенденции, да ви дадем малко храна за ума..."

Това са част от думите на нашия главен редактор, които откриват този особено скъп за нас брой. Специален не само защото е празничен, но и защото го направихме с толкова много любов, че ни е някак трудно да опишем всички изненади, скрити в него.

57

Неслучайно на пазара ще го откриете с цели две корици. На тях са жени, които харесваме ужасно, жени, които ни провокират с работата си. Мадалина Генеа, по която въздишаме още от първата ни среща. И Прея, на която сме фенове от ден първи.

Ексклузивно за GRAZIA България най-горещата жена в предстоящата лента "House of Gucci" споделя за призванието да бъдеш майка и силата да не зависиш от никого. Когато я попитахме за първата ѝ голяма мечта, Мадалина признава: "Да бъда майка. След като тази мечта стана реалност, започнах да наричам мечтите си планове". На страниците на GRAZIA 200 говорим по още много теми, а горещата фотосесия от улиците на Италия казва достатъчно.

57

Дръзка, цветна и по-откровена, от когато и да било, това лято Прея ще издаде новото си огнено EP. "Аз съм изключително еклектична личност и в мен живеят много артисти. I’m every woman, наистина". За летните планове, романтичното бъдеще, семейството и страстта към музиката, четете в новия брой.

И понеже често ни чувате да казваме колко звездни срещи ще откриете вътре в списанието, този път те са наистина много. Очаква ви ексклузивно интервю с Дуа Липа, специална среща с Михаела Филева броени дни след излизането на третия ѝ студиен албум, любопитен разговор от първо лице с Беър Грилс, поглед отблизо в мечтите на Юлиан Костов, както и Q&A с Рикардо Симонети - посланикът на LGBTQ обществото в Европейския парламент.

57

Всички козметични и модни страници опитахме да запълним с необходимото за предстоящия сезон - от слънцезащитата и историята на банските, през задължителните продукти, чак до очарователната фотосесия, в която място намират две от безкрайно очарователните кученца в нашия екип. Имаме интериорни идеи, имаме предложения за времето, прекарано навън, имаме вкусни рецепти, имаме и чудесен beauty подарък. Нека празнуваме заедно!

200 броя! 200 корици! Толкова страници, че ако ги съединим, можем да обиколим Екватора. Хубаво е да споделим този брой с вас. Благодарим ви!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA