Деми Ловато: "Години наред живях за други хора"

Музикалната звезда слага край на всички спекулации и задоволяването на обществените интереси.

Деми Ловато спира да живее живота си спрямо стандартите на другите хора. И понеже се изписаха доста неща по темата, 28-годишната певица говори откровено с Джейн Фонда за решението си да излезе на преден план като небинарна в нов епизод от нейното предаване Fire Drill Friday. 

"След като години живях живота си за други хора, опитвайки се да бъда по-малка за патриархата, тъй като те управляват индустрията и са в центъра на всичко, започнах да мисля какви са начините, по които ме задържат. Казваха ми "вие сте жена, това е, което трябва да харесвате, това е, което трябва да правите. Не мечтайте по-силно и не говорете по-високо. Това не ме вълнуваше, защото съм твърде откровена."

По време на разговора на живо, Ловато обсъди и текущото политическо разделение на нацията и изрази нуждата от по-голяма съпричастност и състрадание. "Мисля, че всичко, което мога да кажа на хората, е да проявят повече съпричастност към другите. Ако е трудно, влезте дълбоко в себе си, намерете я, за да може да я намерите и за другите. Само единството може да ни събере."

Изпълнителката на Sorry Not Sorry обяви решението си да не се идентифицира с пол преди няколко седмици, когато и сподели голямата новина със своята лоялна аудитория. "Чувствам, че това определение най-добре представлява плавността по отношение на пола ми. Това ми позволява да бъда най-автентична и вярна на човека, когото знаем, че съм и все още откривам."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA