Деми Ловато: "Сгодих се, за да докажа на света, че съм добре"

Изпълнителката на Sorry Not Sorry признава, че основният мотив за прибързаното решение изобщо не е бил любов.

Когато Деми Ловато каза "да" на бившия си приятел Макс Ерих, нещата помежду им изглеждаха внезапни, но все пак романтични. И въпреки че любовта им приключи по-бързо от срока, който си дават току-що запознатите двойки в популярно реалити, музикалната суперзвезда споделя, че цялата ситуация е била опит "да докаже на света", че е стабилна след предозирането си в рамките на 2018 г. 

В първите епизоди на своята нова YouTube поредица "Dancing With the Devil", Деми разкрива, че годежът е успял да я заблуди, тъй като е смятала, че отива към място в живота си, където всичко е "безопасно и очаквано". Това, което тя разбира след свалянето на годежния пръстен е, че изобщо не се нуждае от него.

"Наистина се заблудих, защото това беше безопасното и очаквано стечение на обстоятелствата. Очевидно ми пукаше за човека до мен, но вътрешен глас ми казваше, че трябва да докажа на света, че съм добре", споделя самата тя.

"Бързо осъзнах, че нямам нужда от тези предмет, за да почувствам, че съм цяла. Прилича на стабилност, но не означава, че е. Харесва ми да живея в малък хаос, а не в плавност. Просто застоях в традицията, наложена ни от патриархата", разкрива още Деми, готова да разкрие емоциите си и в нов студиен албум, който излиза на пазара този петък.

"Впуснах се в нещо, което изглеждаше като правилното такова. С течение на времето разбрах, че всъщност не познавам човека, за когото бях сгодена."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA