Деми Ловато направи поредица от шокиращи признания

Изпълнителката ще издаде нов албум в началото на април, а сега е готова да бъде откровена до болка.

Деми Ловато винаги е била откровена, но напоследък е повече от готова да сподели своята истина със света. Тя ще го направи на 23 март в първия епизод от новата си документална YouTube поредица "Dancing with the Devil", а шокиращите признания вече са налице.

Изпълнителката, която е под светлината на прожекторите още от дете, разкрива, че е била сексуално малтретирана като тийнейджър. "Загубих девствеността си при изнасилване. Трудно се примирих с факта, когато го осъзнах", споделя тя в ново видео от творческия си проект.

Част от големия срам е породен вследствие на факта, че по това време тя е звезда на Disney Channel и няма как да признае публично нещо подобно. "Трябваше да изляза и да кажа, че имам пръстен за въздържание, а шест месеца по-късно правих секс, въпреки че беше изнасилване. Притесних се, защото сексът не беше нещо нормално за децата в Юга."

Напълно естествено, злоупотребата е оказала отрицателен ефект върху психичното здраве на Ловато и тя е потърсила различни начини да се справи с проблема. "Беше гадно, спрях да ям, да повръщам." Обезкуражението обаче идва, след като вижда медийната имплозия около случая на Риана и Крис Браун и в един момент просто се е почувствала уморена "да отворя устата си".

Почти фаталната свръхдоза, която певицата приема през 2018 г., със сигурност е другият повратен момент, хроникиран в предстоящата поредица. "Не мисля, че хората осъзнават колко лошо беше всъщност", споделя тя, признавайки, че наркотикът е бил от 50 до 100 пъти по-силен спрямо най-широко разпространените такива.

Пътят след това не е никак лесен. "Иска ми се да мога да кажа, че последната вечер, в която съм вземала хероин, беше нощта на моето предозиране, но не беше. В крайна сметка се справих, но бях огорчена от решенията си", разкрива още изпълнителката, която скоро планира да се завърне на малкия екран.

Въпреки че не е вземала тежки наркотици от случката, тя признава, че сега пуши трева и пие алкохол, но в умерени граници. "Научих, че ако затворя вратата, ще искам да я отварям по-често. Научих, че не ми върши работи, ако кажа "никога повече няма да направя това". Според мен това автоматично ни обрича на провал."

"Трябва да работя всеки ден, за да съм сигурна, че съм на добро място и няма да прибегна до тези неща", разкрива още Деми, която е била диагностицирана погрешно с биполярно разстройство, когато е на 18.

"Излязох пред обществеността, когато разбрах, защото имах нужда да поставя мотиви зад действията си. Сега знам от множество различни лекари, че не е защото бях биполярна. Трябваше да порасна, по дяволите", признава тя, за пореден път откровена до болка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA