Джей Ло и Netflix подписаха ексклузивен договор

Латино иконата ще разкаже куп вълнуващи истории, специално за зрителите на стрийминг платформата.

Не че има нужда от нови проекти в живота си, но Дженифър Лопес не смята да забави темпото за нито секунда.

Продуцентската компания на латино иконата Nuyorican Productions е подписала дългогодишна сделка с Netflix, която обещава игрални филми, телевизионни сериали, както и нескриптирано съдържание със специален акцент върху жените.

Звездата от "Свекървище" вече работи върху два игрални проекта - режисираната от Ники Каро лента "Майката", както и "Шифърът", базиран на роман на Изабел Охеда Малдонадо.

"Радвам се да обявя новото си партньорство с Netflix. Илейн, Бени и аз вярваме, че няма по-добър дом за нас от компания за създаване на съдържание, опитваща се да се противопостави на конвенционалната мъдрост и директно продаваща на милиони по целия свят, които вече не гледат на изкуството и развлеченията с ограниченията на миналото", споделя самата тя в официално изявление.

Членове от творческия екип на Netflix коментират, че "във всички аспекти на кариерата си Дженифър Лопес е била сила в забавлението. Знаем, че тя ще продължи да носи въздействащи истории, радост и вдъхновение за публиката по целия свят".

"Дженифър е изключителен талант, чиито креативност и визия завладяват публиката и вдъхновяват следващото поколение по света. В продължение на години тя и екипът на Nuyorican внесоха отличителен глас в забавлението и се радваме да работим с тях, за да създадем нови проекти".

Неотдавна Лопес отбеляза най-доброто седмично откриване на филм в световния боксофис с лентата "Да свалиш Уолстрийт", а като музикант, тя има над 70 милиона продадени албума. Сигурни сме, че сделката със стрийминг платформата ще бъде поредният рекорд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA