Хари, Меган, Елизабет II и малката Лилибет

Херцогът на Съсекс е поискал благословията на баба си, която е била възхитена от желанието да кръстят бебето Лилибет.

Меган Маркъл и принц Хари кръстиха дъщеря си Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. И въпреки че двамата странят по доста възможни начини от случващото се в редиците на британското кралско семейство, те все пак са поискали благословията на кралицата.

За запознатите с фамилията отблизо, това не е изненада, тъй като Лилибет е детският прякор на монарха, който продължава да се използва от нейните най-близки хора.

57

"Хари обича и уважава баба си. За него това са две много важни и смислени имена", разкриват източници. Смята се, че последният човек, използвал този прякор за Нейно Величество е именно принц Филип, след като тя остави ръкописна бележка върху ковчега му, подписвайки я "Лилибет".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

57

Кралските експерти посочват, че "Лилибет" е била сред първите, получили новината за раждането на малката наследница, още преди двойката да направи публично изявление в неделя вечер.

Принц Хари намеква, че много харесва името още преди две години, когато среща малко момиче Лили на събитие и пита дали се пише с "I" или "Y". Разбира се, не закъсняха и обвиненията, че херцозите на Съсекс са избрали това име за дъщеря си, предвид факта, че цялото име на принцеса Шарлот е Шарлот Елизабет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, но...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA