Принц Хари и Меган Маркъл станаха родители за втори път

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха новините за раждането на малката Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор.

Принц Хари и Меган Маркъл станаха родители за втори път! Малката Лилибет "Лили" Даяна Маунтбатън-Уиндзор се е появила на бял свят на 4 юни.

"С голяма радост принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, приветстват на бял свят дъщеря си Лилибет "Лили" Даяна Маунтбатън-Уиндзор", гласи официално изявление на техните публични представители. "Лили е родена в петък, 4 юни, в 11:40 ч. в доверените грижи на Santa Barbara Cottage Hospital в Санта Барбара, Калифорния."

Наследницата на семейството е родена 3.5 килограма и в момента заедно с Меган "са здрави и настанени у дома. Херцогът и херцогинята благодарят за топлите пожелания и молитви, докато се радват на това специално време като семейство".

меган хари

Двамата обявиха големите новини и в специално изявление за уеб сайта на благотворителната си организация Archewell. "На 4 юни бяхме благословени с раждането на дъщеря ни Лили. Тя е повече, отколкото бихме могли да си представим и оставаме благодарни за любовта и молитвите на всички. Благодарим за добротата и подкрепата".

Всички близки и приятели на Хари и Меган са насърчени да направят дарение към някое от четирите благотворителни организации, които двойката подкрепя: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED или Myna Mahila Foundation.

Името на новороденото е особено сантиментално предвид факта, че Лилибет е псевдонимът на кралицата, използван от най-близките ѝ хора, а Даяна, разбира се, е името на покойната майка на принц Хари. GRAZIA пожелава на цялото семейство много щастливи семейни мигове. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA