Меган Маркъл дари 2000 копия от детската си книжка

Херцогинята на Съсекс подари "Пейката" на различни училища, библиотеки и неправителствени организации в САЩ.

Няколко дни след като стана майка за втори път, Меган Маркъл пусна на пазара първата си детска книжка.

"Пейката" вече е налична за поръчка онлайн и в по-големите книжарници, а херцогинята на Съсекс използва платформата на Archewell, за да обяви, че ще дари 2000 копия от книгата на училища и библиотеки.

57

"След повече от година безпрецедентни предизвикателства за учениците и семействата навсякъде, херцогинята вярва, че пътят напред трябва да включва фокус върху благосъстоянието и подхранването на нашите общности", гласи официалното изявление на благотворителната организация.

Archewell тези действия често са насочени към храната и основните нужди, но също така и към обучението." Пример за истинността на тези вярвания е решението Маркъл да изпрати "напълно безплатно 2000 копия на библиотеки, читалища, училища и неправителствени организации".

57

Историята в "Пейката" се фокусира върху специалната връзка между баща и син, погледната през очите на майката. Разбира се, написаното е вдъхновено от личния опит на Меган с принц Хари и малкият Арчи, а самата тя коментира в официално изявление, че книгата "отразява развиващите се отношения между бащи и синове", напомняйки ни "за многото начини, по които любовта може да присъства в модерното семейство".

5

Корицата е илюстрирана от неколкократно награждавания художник Кристиан Робинсън, а аудиоизданието ще бъде разказано от самата Маркъл.

"Книгата започна като стихотворение, което написах за съпруга си навръх Деня на бащата, месец след раждането на Арчи", разказва Меган при обявявянето на проекта. "Това стихотворение се превърна в тази история. Кристиан наслоява красиви и ефирни акварелни илюстрации, които улавят топлината, радостта и комфорта на отношенията между бащите и синовете от всички сфери на живота. Надявам се, че "The Bench" ще резонира с вашето семейство, така, както го направи с моето."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA