Джо Байдън за кралицата: "Напомня на майка ми"

Държавният глава на САЩ споделя приятното впечатление от първата си официална визита на територията на Обединеното кралство.

Джо Байдън разкри, че кралица Елизабет II му напомня за майка му, след като посети замъка Уиндзор с Джил Байдън в неделя.

Заминавайки за Брюксел, президентът говори открито за срещата си с "изключително милия" монарх. "Не мисля, че би се обидила, но ми напомни за майка ми, най-вече заради външния вид и щедростта", споделя държавният глава на САЩ. "Тя е изключително любезна, което не е изненадващо. Имахме страхотна беседа и искаше да знае за двамата лидери, с които предстои да се срещна. Проведохме дълъг разговор."

След като позираха за официален кадър в Големия коридор на замъка, Байдън разкри, че Нейно Величество е проявила любопиство за случващото се в Белия дом. "Великолепно е, но има много хора", споделя той, получавайки съгласие от кралицата, която все пак разполага с усамотение.

Посещението в Уиндзор бе втората среща на първата американска двойка с монарха, след като в петък тя организира прием за лидерите на G7 и техните партньори.

57

В петък се случи и специалната среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън, по време на която те коментираха образованието в ранна детска възраст и направиха впечатление с координираните си дизайнерски визии.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA