Целувката на Дженифър Лопес и Бен Афлек запали интернет

Алтернативна дефиниция на "горещо"? Дженифър Лопес и Бен Афлек, които споделят романтична целувка по време на вечеря.

Обещаваме, че считано от днес, елементът на изненада във всички материали за Дженифър Лопес и Бен Афлек спира да получава право на присъствие.

Късно вчера вечер в публичното пространство започнаха да циркулират кадри, на които латино иконата и нейният бивш годеник се целуват по време на вечеря на открито, демонстирайки явната си привързаност един към друг.

Сигурни сме, че вече сте видели въпросните фотографии в социалните мрежи. Според нас те категорично показват двама души, решили да дадат втори шанс на любовта си. И въпреки че пазят мълчание, всеки техен следващ ход получава все по-широк медиен отзвук.

Минути след появата на кадрите с прегръдките (можем да ги подреждаме така, нали?) техни приятели разкриват, че не смятат да прибързват със заключенията, но отношенията им са всичко друго, но не и "непринудени". "Щастливи са заедно. Ще продължат да пътуват между Лос Анджелис и Маями. Това не е случайна връзка. Приемат я сериозно и искат да е дълготрайно."

57

"Всичко е много ново и вълнуващо, въпреки че се познават от векове. Беше забавно да се открият отново. И двамата са много доволни от това накъде отиват нещата", коментират други източници, близки до Лопес и Афлек.

Бенифър отложиха сватбата си през 2003 г., съобщавайки, че го правят заради "прекомерно" внимание от страна на медиите. Интересно какво ли ще се случи сега, когато втората им любов започва именно под светлината на прожекторите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA