Криси Тейгън и поредният огромен Twitter скандал

Извинения, обиди, прошки, туитове... със сигурност не е лесно да си Криси Тейгън. Даже никак.

Със същата тази скорост, с която очарова всички, Криси Тейгън често се забърква в немислими скандали с още по-немислими мащаби.

Миналият месец реалити звездата Кортни Стодън направи сериозен коментар в свое интервю, подчертавайки, че именно Тейгън е била сред хората, упражнили тормоз върху нея заради факта, че се е оженила за 50-годишния актьор Дъг Хътчисън на 16-годишна възраст.

"Нямаше как да излезе публично в Twitter и да ми напише тези неща, но ми изпрати лично съобщение, казвайки ми да се самоубия", споделя тя тогава, а в нов пост в социалните мрежи Тейгън коментира индиректно цялата ситуация.

"Не е минал нито един ден без да съжалявам за нещата, които съм казвала в миналото", разкрива тя, визирайки "ужасните си, ужасни, ужасни туитове". "Извиних се публично на един човек, но има и други, на които трябва да кажа, че съжалявам. В процес съм на частен контакт с обидените хора. Разбирам, че те може да не искат да говорят с мен. Мисля, че и аз не бих искала да говоря с мен. Ако все пак го направят, аз ще изслушам това, което имат да кажат".

След публикуването на въпросното интервю със Стодън, Криси отправи публично извинение в Twitter и каза, че е разговаряла с нея лично - друго твърдение, което се оказа оспорено. "Приемам извинението ѝ и ѝ прощавам, но истината остава същата - не съм чувала нищо от нея извън социалните мрежи. Всъщност тя ме блокира в Twitter. Искам да повярвам, че това е искрено извинение, но ми изглежда като публичен опит да спаси партньорствата си с Target и други марки, които осъзнават, че нейната "активност" се чупи".

След скандала, куп сайтове извадиха на повърхността други скандални туитове от Тейгън, а тя разкрива още. "Просто няма оправдание за миналите ми ужасни туитове. Никой не ги заслужава. Много от тези хора се нуждаеха от съпричастност, доброта, разбиране и подкрепа, а не от моята подлост, маскирана като някакъв непринуден, остър хумор."

През последните няколко седмици готварската линия на Криси - Cravings, изчезна от уеб сайта на Macy, а на фона на противоречията тя се оттегли и от ролята си в Netflix проекта "Never Have I Ever".

"Ще продължа да работя, за да бъда най-добрата версия на себе си за ВСИЧКИ. Всеки заслужава по-добро - дори моите недоброжелатели", коментира жената до Джон Леджънд. "Светът се нуждае от повече доброта и любов, аз искам да допринеса за това. През последното десетилетие вървях път за самоусъвършенстване и този път ще продължи."

"Няма да искам прошка, само търпение и толерантност". Тя просто го умее.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA