Новият сингъл на Джеймс Артър е посветен на безусловната любов

Парчето е част от предстоящия му студиен албум, който излиза на пазара през октомври.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Британският звезден артист Джеймс Артър се завръща с втори сингъл от предстоящия си четвърти студиен албум "It'll All Make Sense In The End", планиран да излезе на 8 октомври.

Песента "September" е емоционална мид-темпо балада, обединяваща трап музика и акустична мелодия, а нейни автори са самият Джеймс и Уейн Хектор.

"September" разказва за чувството да си тотален провал, но да имаш щастието и късмета до теб да стои перфектно човешко същество, което се бори с теб. Посветил съм я на безусловната любов към този един човек и желанието да започнеш семейство с него", споделя Артър.

Първият сингъл от албума - "Medicine", който Джеймс представи през март, се превърна в хит, влезе в Топ 10 в британския еърплей чарт и до момента е с над 40 милиона стрийма в дигиталните платформи.

Относно колекцията It'll All Make Sense In The End, самият той разказва: "С този албум съм се концентрирал върху конкретно звучене от ден първи и за първи път творя от-до на едно място, което може да се чуе и в музиката. Още от началото проектът звучи като албум. Чувството да работиш вкъщи с по-малко хора е много успокояващо и приятно - имах възможността да бъда максимално уязвим".

Зад гърба си изпълнителят на "Impossible" има над 30 милиона продадени звукозаписи в цял свят и три изключително успешни албума – James Arthur, Back From The Edge и YOU, както и девет хита в Топ 40 във Великобритания. Освен всичко, той е награден и със специален диск от Spotify за 1 милиард слушания на световния хит "Say You Won't Let Go", утвърждаващ го като несравнима сензация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA