Кайли Дженър и Травис Скот отново заедно?

Двамата се появиха на червен килим в Ню Йорк и предизвикаха въпроси за статуса на взаимоотношенията си.

Ясно е, че в света на шоубизнеса всеки може да прави каквото пожелае, без да дава обяснение на останалите, но няма да откажем такова от Кайли Дженър и Травис Скот.

Двамата пристигнаха заедно с малката Сторми на 72-рото ежегодно събитие Parsons Benefit в Ню Йорк и изглеждаха като най-щастливото семейство, появявало се на червен килим някога.

57

За голямото събитие Дженър носи зелена миди рокля от Jean Paul Gaultier, изработена още през 1987 г., придружена от страхотни бижута Lorraine Schwartz. В абсолютен контраст и същевременен синхрон с Кайли, Травис облича втален черен костюм с двуредно закопчаване и добавя аксесоари от същия бранд.

По време на събитието, на което Скот бе удостоен с награда, рапърът произнесе вдъхновяваща и сладка реч, споменавайки семейството си. "Сторми, обичам те. Жена ми, теб също."

Източник, присъствал на церемонията, разкрива, че те "са били много сладки заедно. Държаха се за ръце и изглеждаха категорично отново заедно". Към момента няма официален коментар по темата, но предвид, че все по-често ги забелязваме заедно, а и това е годината на звездните събирания, напълно възможно е да са решили да дадат втори шанс на любовта си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA