Кайли Дженър и Травис Скот отново заедно?

Двамата се появиха на червен килим в Ню Йорк и предизвикаха въпроси за статуса на взаимоотношенията си.

Ясно е, че в света на шоубизнеса всеки може да прави каквото пожелае, без да дава обяснение на останалите, но няма да откажем такова от Кайли Дженър и Травис Скот.

Двамата пристигнаха заедно с малката Сторми на 72-рото ежегодно събитие Parsons Benefit в Ню Йорк и изглеждаха като най-щастливото семейство, появявало се на червен килим някога.

Кайли Дженър и Травис Скот отново заедно?

За голямото събитие Дженър носи зелена миди рокля от Jean Paul Gaultier, изработена още през 1987 г., придружена от страхотни бижута Lorraine Schwartz. В абсолютен контраст и същевременен синхрон с Кайли, Травис облича втален черен костюм с двуредно закопчаване и добавя аксесоари от същия бранд.

По време на събитието, на което Скот бе удостоен с награда, рапърът произнесе вдъхновяваща и сладка реч, споменавайки семейството си. "Сторми, обичам те. Жена ми, теб също."

Източник, присъствал на церемонията, разкрива, че те "са били много сладки заедно. Държаха се за ръце и изглеждаха категорично отново заедно". Към момента няма официален коментар по темата, но предвид, че все по-често ги забелязваме заедно, а и това е годината на звездните събирания, напълно възможно е да са решили да дадат втори шанс на любовта си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA