Кейт Мидълтън открива център в подкрепа на децата

Херцогинята на Кеймбридж обяви най-големия си проект до този момент. Искрени поздравления, Кейт!

Кейт Мидълтън прекара последното десетилетие от живота си с пряк фокус върху предизвикателствата в съвременното британско общество. В това число влизат пристрастяването, бездомността, влошеното психично здраве, както и проблематичните ранни детски години.

Днес херцогинята на Кеймбридж извежда своя труд на преден план, обявявайки Център за ранна детска възраст към Кралската фондация - нова структура, която ще помогне за повишаване на осведомеността относно влиянието на първите години от живота на човек върху по-нататъшното му развитие.

Проектът, който Мидълтън обяви в официалните social media акаунти на двореца, има за цел "да трансформира бъдещите поколения", като първата стъпка в тази посока е учредителният доклад, събрал изследвания от целия сектор с подчертани шест области и възможности за промяна.

"Първите пет години поставят важни основи за бъдещето ни", споделя самата тя в писмо към доклада. "Това е периодът, в който се учим да управляваме своите емоции и импулси, да се грижим и съпреживяваме, като в крайна сметка изграждаме здравословни отношения със себе си и другите. Това е време, когато опитът със заобикалящия ни свят оформя нашето развитие и може да окаже въздействие върху бъдещето ни психическо и физическо благосъстояние."

Очаква се днес Кейт да се появи на специален кралски ангажимент и да разкаже повече за работата си, но съвсем скоро в онлайн пространството ще бъде активен и тематичен уеб сайт, който да служи за основа при предстоящите дейности на центъра. 

Лорд Уилям Хейг, председател на Кралската фондация, казва в изявление: "Стартирането на Центъра за ранно детство е ключов момент в работата на херцогинята на Кеймбридж по този критичен въпрос. Нейно Кралско Височество и Кралската фондация са решени да помогнат за постигането на трайна промяна за бъдещите поколения", добавяйки, че целта им е отново да обединят хората в посока положителни резултати. "Не само за нас като личности, но и за обществото като цяло." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA