Джей Ло и Бен Афлек - неразделни и истински щастливи

Приятели на двойката потвърждават, че нещата помежду им вече са наистина сериозни.

Вторият шанс за любовта на Дженифър Лопес и Бен Афлек е основна тема в медийния дневен ред повече от месец насам, но очевидно двамата са на седмото небе, защото пламъкът помежду им никога не е изчезвал напълно.

"Дженифър винаги виждаше Бен като този, който избяга", споделя източник, близък до любимата икона. "Беше съкрушена, след като се разделиха, макар че по това време чувстваше, че няма друг избор, освен да прекрати годежа. Колкото и горещи да бяха отношенията им, намираха се на много различни етапи - тя беше готова да се установи и да има деца, но Бен все още не искаше да се откаже от ергенския си живот."

Техни приятели подчертават, че сега нещата са сериозни и актьорът от "Не казвай сбогом" дори се е запознал с 13-годишните близнаци на Лопес - Макс и Еме. "Неразделни са и нещата вървят наистина добре. Никога не е била по-щастлива. Децата харесват Бен и смятат, че е забавен. Тотално спечели семейството със своя чар."

Към момента коментар липсва и от двете страни, но след появата на последните снимки, в които Джен и Бен споделят страстна целувка по време на вечеря, вероятно няма да е далеч напред във времето.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA