Джъстин Тимбърлейк показа сина си за първи път

Изпълнителят на "Mirrors" отбеляза Деня на бащата със специален Instagram пост, в който показа малкия Финиъс.

Горе-долу по това време миналата година в публичното пространство започнаха да циркулират слухове, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са станали родители за втори път.

Тогава двойката не направи официално изявление по темата, но в началото на тази година изпълнителят на "Mirrors" потвърди новината при свое гостуване в шоуто на Елън ДеДженъръс.

Използвайки Деня на бащата и вниманието на своите Instagram последователи, Тимбърлейк най-накрая реши да покаже малкият Финиъс, макар и в гръб. "Да бъдеш баща е по-страхотно, отколкото някога съм си представил. Благодарен съм на моите бащи и дядовци, че ръководиха пътя ми и се жертваха, за да изживея мечтите си. И че ме научиха, че истинският живот се случва във всички малки моменти", гласи описанието под трогателния семеен кадър, в който виждаме Джъстин в студиото със своя наследник.

Постът за празника включва и няколко снимки с 6-годишния син на Бийл и Тимбърлейк - Сайлъс, който очевидно е повече от щастлив да играе ролята на големия брат. 

"Засега му харесва много. Фин не може да ходи или тича след него, така че ще видим какво ще се случи", разкрива Джъстин неотдавна. "Финиъс е страхотен и толкова сладък. Никой не спи, но сме развълнувани и не можем да бъдем по-щастливи и благодарни."

Джесика и Джъстин си казват заветното "да" през 2012 г. и макар да документират част от живота си в социалните мрежи, повечето лични моменти остават извън фокуса на обектива, дори когато преминаваха през терапия за двойки в края на 2019 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA