Джъстин Тимбърлейк потвърди, че с Джесика Бийл са станали родители за втори път

Оказва се, че спекулациите в публичното пространство са били абсолютната истина. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

След месеци спекулации, Джъстин Тимбърлейк най-накрая потвърди, че двамата с Джесика Бийл са посрещнали второто си дете през лятото. 39-годишният музикант сподели, че вече е горд баща на още един син, който са кръстили Финиъс.

Големите новини той разкри по време на виртуално гостуване в шоуто на Елън ДеДженъръс, коментирайки, че "Финиъс е страхотен и толкова сладък. Никой не спи, но сме развълнувани и не можем да бъдем по-щастливи и благодарни."

Новините за предполагаемата втора бременност на актрисата се появиха през юли, когато техни близки приятели не успяха да скрият вълнението си от щастливото стечение на обстоятелствата, а двамата са забелязани в Монтана с 5-годишния си син Сайлъс.

Джесика и Джъстин си казват заветното "да" през 2012 г. и макар да документират част от живота си в социалните мрежи, повечето лични моменти остават извън фокуса на обектива. Оказва се обаче, че именно телевизионната водеща е била сред малкото, разбрали новината от първо лице. "

"Мисля, че говорехме по FaceTime и ти ме попита дали искам да науча тайна. След това Джесика влезе, а ти сложи ръката на корема ѝ и каза, че ще имате още едно дете", разказва тя в ефир. 

47

Тимбърлейк, който влиза в списъка с изпълнители за церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън, споделя още, че Сайлъс е "супер развълнуван" да бъде по-големият батко. "Засега му харесва много. Фин не може да ходи или тича след него, така че ще видим какво ще се случи."

Пожелаваме на цялото семейство много щастие и любов!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA