Не, сестрите Кардашиян не налагат нереалистични стандарти

Ким заяви, че не смята някой от членовете на семейството им да живее в напълно различен свят.

Въпреки че Keeping Up With The Kardashians слезе от екран, сигурни сме, че сестрите от първото семейство на Калабасас съвсем скоро ще намерят друга платформа, в която да се изявяват.

Преди обаче това да се случи, всички те се събраха за специален телевизионен reunion от две части, в който Ким разкри, че не смята нито тя, нито сестрите ѝ да налагат невъзможни за достигане стандарти по отношение на красотата.

Именно защото често са обвинявани в това, че за да изглеждаш достатъчно добре, е хубаво да имаш зад гърба си милиони долари, които да ти помагат, те категорично "вършат работа" под формата на упражнения и здравословно хранене.

Кендал Дженър споделя, че единственото нещо, което биха искали да популялизират, е здравето. "Всички наистина се грижим за себе си и мисля, че се опитваме да бъдем най-здравословната версия на себе си."

Малко след това Клои сама разказа как се е почувствала след острите реакции на интернет троловете по отношение на пластичните операции, докато тя продължава да настоява, че става дума за няколко семпли козметични процедури.

Всички обаче признават, че въпреки евентуалните корекции по телата и лицата им, нищо не може да се сравни с контрола от страна на блоговете, подлагащи всяка тяхна крачка под съмнение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA