Новото голо селфи на Ашли Греъм ни кара да обичаме тялото си

Супермоделът сподели горещ кадър в Instagram, с който накара всички да приемат телата си за "горещи".

Ашли Греъм може много неща, но някои със сигурност прави повече от просто добре. Като, например, да пръска позитивизъм от каналите си в социалните мрежи.

Супермоделът сподели ново голо селфи в официалния си Instagram акаунт, напомняйки на милионите си последователи да обичат телата си - такива, каквито са.

"Тъй като времето се затопля, знам, че много хора се борят с това да носят по-малко дрехи и да показват повече кожа. Надявам се, че тези снимки ви мотивират да обичате кожата, в която сте", разкрива Ашли. "Повярвайте ми, когато казвам, че тялото ви е красиво. Знам, че е лесно да си кажете, че не сте достатъчно слаби или достатъчно секси, за да носите потник или бански, но е горещо и вие също сте."

"Не позволявайте на ума ви да ви попречи да се наслаждавате пълноценно на живота си и не забравяйте да си казвате "обичам те" всеки ден", казва още Греъм, която не се притеснява да показва повече, отколкото вероятно е необходимо.

Докато много нейни почитатели често я хвалят за това, че без капка свян показва своите извивки, някои се изправят срещу нея заради факта, че се позовава на тялото си като "голямо".

Неотдавна Греъм обясни своята лична дефиниция на думата "голям". "Чувам какво казваш, но ако гледаш на "голямото" като на позитивност и любов, тогава можеш да го видиш като мен. Обичам голямото си, силно и красиво тяло."

Още след шестчасовото раждане на малкия Исак в края на януари миналата година, звездата от модния подиум коментира, че целият процес я е накарал да се почувства като супергерой. "След като родих по естествен начин и усетих всичко, чувствам, че няма нещо, което не бих могла да направя. Няма нещо, което да ми се стори трудно."

Колкото и щастливи да са двамата със съпруга ѝ Джъстин Ървин, Ашли неведнъж подчертава физическите промени, с които се е справяла през цялата бременност и по време на следродилния период. "Искам да ви покажа, че не всичко е цветя и рози. Никой не говори за възстановяването. Искам всички да знаят истинската страна на нещата. Искам хората да видят коя съм, защото всеки има история."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA