12 (супер) очарователни момента на Ариана Гранде

Ариана Гранде никога не е била само момичето с висока опашка и още по-висок глас.

Оставяйки настрана шумните скандали, провокативните постове и любовните разочарования, с които сме сигурни, че сте повече от добре запознати, животът на Ариана Гранде заслужава внимание.

Отгледана от майка СЕО на фирма за ски оборудване и баща графичен дизайнер, като дете Гранде взема участие в различни реклами и музикални представления, докато не получава роля в бродуейския мюзикъл "13", а малко по-късно и в тийн сериала "Victorious".

При първата си среща с мениджъри на звукозаписната компания (случва се, когато е на 14!), тя изразява желанието си да запише R&B албум, но това, което получава като отговор от продуцентите е, че надали би се намерило човек, който да купи R&B албум на 14-годишна. И докато сега бихме могли да се обзаложим, че съжаляват за тези свои думи, рекордите на Ариана говорят сами за себе си.

GRAZIA пожелава честит рожден ден на музикалната дива с галерията по-горе и следното прекрасно напомняне: "Никога не се съмнявайте в себе си и не губете секунда от живота. Твърде кратък е, а вие сте твърде специални." I want it, I got it... както се пееше в една нейна изключително популярна песен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA