Новият албум на Ариана Гранде продължава да чупи рекорди

Певицата представи шестия си студиен проект само преди две седмици, но успехът вече е налице.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2020

Едва ли ще изненадаме някого с информацията, че новият албум на Ариана Гранде вече е на върха на класациите. Казваме го, защото това е напълно нормално, имайки предвид историята на певицата. Само броени дни след излизането си, Positions оглави престижния чарт Billboard 200 и вече две седмици отказва да отстъпи първото място.

С шест студийни проекта зад гърба си, това е петият такъв на Ариана, извоювал заветната позиция и третият за по-малко от две години, което ознавача, че изпълнителката на 7 rings е поставила рекорд за "най-бързо натрупване на три студийни албума, правени някога от жена".

"Знам, че тези неща не са важни в голямата световна схема, но когато се случат, чувствам, че е важно да изразя благодарност за вашата любов и подкрепа", споделя изпълнителката в официалния си Instagram акаунт.

"Това е любимият ми албум досега и вашият отговор на музиката ми направи сърцето ми толкова пълно, че дори не мога да изразя колко много означава за мен. Така че ви благодаря много", казва още тя за тавата, след като обяви, че чете коментарите за албума, плаче, благодари на всички и изпраща любов за трудното време.

Шестият студиен проект на певицата съдържа 14 парчета, в типичния за нея сладък, леко (на моменти не толкова леко) провокативен стил - сещате се, онзи, който влиза в главата ви с първото слушане, дори по принцип да не сте почитатели на конкретния тип музика. 

Тавата с R&B и поп-трап звучене наистина се фокусира върху женствеността и секса, но по такъв умел начин, че дори и мъжете да останем доволни. Музикалните критици вече побързаха да я определят като "голяма оргия от спиращи дъха R&B песни", с което ние сме склонни да се съгласим. Препоръчваме да добавите в плейлиста си West Side, Shut Up, Off The Table и 34+35.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA