Орландо Блум за истинската семейна любов

Звездата от "Карибски пирати" сподели рядък семеен кадър с милионите си почитатели в онлайн пространството.

Орландо Блум е звезда във всеки възможен смисъл на думата и като типична такава, рядко позволява на милионите си почитатели да надникнат в личния му живот.

В нов Instagram пост актьорът сподели очарователна семейна снимка на него, Кейти Пери и сина му Флин, който има от бившата си съпруга Миранда Кер. Като един истински баща, за разходката той залага на бял тишърт, карго панталони, бейзболна шапка и... сандали.

По-рано този месец Блум направи и специален пост за Деня на бащата, казвайки, че това е "истинска благословия" и благодари на майките около него. "Замислих се какво означава бащинството за мен, особено след като станах баща за втори път. Благословен съм да имам силни, любящи майки около себе си. Благодарен съм за всичко, което правят! Ще продължа да работя, за да радвам тях и децата ни."

Блум предложи брак на Пери през февруари 2019 г. и двойката посрещна заедно първата си дъщеря Дейзи в края на август миналата година. Актьорът слага край на любовта си с Кер през 2013 г., а Пери беше омъжена за Ръсел Бранд между 2010 и 2012 г. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA