Прекрасната (френска) приказка на Мария Бакалова

Ах, Мария... Как да не те обожаваме? Точно така, няма как.

В GRAZIA често се шегуваме, че 2020-а беше страхотна година само за Мария Бакалова. Истинността на това твърдение не е далеч от... истината, защото "нашето момиче" категорично се гмурна с главата напред в холивудската въртележка и показа, че мечтите се сбъдват.

След като се появи на няколко haute couture шоута в рамките на Парижката седмица на модата, Мария завърши френското си приключение с поява на ревюто на Armani Privé, където показа своето разбиране за изтънчен шик.

"Прекарах страхотно на първото ми #GiorgioArmaniPrivé FW21-22 модно шоу, проведено в Италианското посолство в Париж. Благодаря, @giorgioarmani @armanibeauty за прекрасното време и шансът да срещна толкова легенди на живо❤️‍🔥", гласи описанието под серията кадри, с които актрисата от "Борат 2" запечата момента в официалния си Instagram акаунт.

Именно зад кулисите на шоуто тя е получила възможността да се срещне с Джорджо, немалко популярни персони от света на киното и модата, както и със самата Анна Уинтур. Още кадри от модното пътешествие на Мария сме събрали в галерията. Моля, пребройте колко пъти ще въздъхнете.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA