Салма Хайек: "Нямам срок на годност"

Дори останалите да се опитват да я убедят в противното, Салма Хайек наистина не се притеснява от остаряването.

Всички сме виждали горещите снимки по бански на Салма Хайек, за да знаем, че тя изглежда по-добре от доста други хора, без дори да са близо до 54.

Звездата от "Фрида" се появи на корицата на новия брой на Elle Мексико, заявявайки, че също като Доли Партън, никога няма да остарее, защото няма време да го направи. "Никога няма да остарея, харесвам живота твърде много. Познавам петнадесетгодишни момичета, които изглеждат по-стари от мен. Нямам срок на годност", споделя тя пред изданието.

Актрисата признава, че се гордее с възрастта си и съветва всички да не бягат далеч от остаряването. "Винаги говоря открито, без никакви проблеми. Гордея се с възрастта си. Има хора, които гледат отвисоко на другите заради това. Особено жените. Слагат срок на годност на всичко. Мисля, че това се случва на много жени. Не е нужно да сте на моите години, може да ви се случи на тридесет."

"Често някой може да дойде и да ви каже, че не може да направите дадено нещо заради възрастта си. И може би е по-добре да замълчите, защото има неща, които не могат да се кажат на идиоти, смятащи, че щом сте достигнали определена възраст, не сте в състояние да правите нещо. Гадно е когато другите искат да те пенсионират, защото все още има какво да им предложим", разкрива Хайек

Кажете ни, има ли вариант, при който да не я обожаваме?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA