Хейли Бийбър коментира новото viral видео с Джъстин

Супермоделът сподели, че нещата помежду им са страхотни, а всичко друго е "негативни глупости".

След като през изминалия уикенд в интернет пространството започна да циркулира видео, в което Джъстин Бийбър предполагаемо крещи на любимата си Хейли, супермоделът не закъсня с коментар по темата.

Племенницата на Алек Болдуин сподели горещ кадър с целувка помежду им, уточнявайки "колко невероятен беше миналият уикенд. Всякакви други разкази, които се носят наоколо, са отвъд фалшиви. Не се поддавайте на негативни глупости".

Хейли и Джъстин си казаха заветното "да" още през 2018 г. и предвид възрастта и мястото си в центъра на внимание, не се притесняват да коментират проблемите в брака.

Неотдавна изпълнителят на "Sorry" сам разкри, че е почувствал Хейли като свое призвание. "Да се оженим и да имаме бебета. Първата година обаче бе наистина трудна, защото имаше травми от миналото. Липсваше доверие. Налице е и всичко онова, което не искате да признаете на човека до себе си, защото е страшно", споделя той. Сега обаче нещата между тях са "страхотни" и те се подкрепят взаимно, докато се ориентират заедно в брачния живот. "Прекрасно е, че имаме какво да очакваме с нетърпение. Преди животът ми беше нестабилен, дори не съществуваше. Нямах кого да обичам. Сега имам."

57

Малко преди това г-жа Бийбър (звучи странно, нали?) споделя: "Бяхме приятели дълго време, преди да има нещо романтично, но винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето си. Говорихме си как ще бъдем млади, имаме семейство и изградим живот. Още преди да разберем, че ще се случи един с друг."

"Оженихме се два месеца преди да навърша 22, което е безумно. И звучи почти нелепо, когато го кажеш на глас, но мисля, че и аз, и Джъстин сме виждали много за възрастта си. Живели сме достатъчно, за да знаем, че искаме точно това", разкрива още тя.

Може би именно факта, че са здраво стъпили на земята ги прави устойчиви на милионите глупости, изписващи се ежедневно по техен адрес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA