Не, Хейли Бийбър не е бременна, спрете да питате

Супермоделът със сигурност се вижда в ролята на майка, но не и към този момент.

Слухове за евентуална бременност на Хейли Бийбър излизат в публичното пространство по-често от каквото и да било, но супермоделът държи да ги опровергава всеки път.

След като Джъстин публикува Instagram story, в което реферира към него и племенницата на Алек Болдуин с "мама и татко", феновете на двойката направиха повече от логичното предположение. Отново. Но няколко часа по-късно супермоделът отговори подобаващо. "Може би трябва да промениш това описание на "мама и татко на куче", преди някой да го изкриви."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР И ЕДИН НЕОНОВ БЛЕЙЗЪР

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕНИМ, ХЕЙЛИ БИЙБЪР, ДЕНИМ

Въпреки че към момента не са в очакване на наследник, двамата неведнъж коментират публично желанието си някой ден да станат голямо семейство. "Винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето ни", разкрива Хейли в интервю от миналата година. "Говорили сме как ще бъдем младо семейство и ще градим живот. Още преди да разберем, че искаме да се случи един с друг."

Неотдавна приятел на двойката заявява, че "Джъстин и Хейли се справят невероятно и се наслаждават на времето си заедно. В момента тя е супер съсредоточена върху кариерата си и не бърза да има деца. Разбира се, говорили са за бъдещето и искат да го изградят заедно, но и двамата са заети към момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA