Summer fever със Зоуи Фиораванти

Или когато музиката и желанието за успех се срещнат лице в лице.

04 август 2021

• Модел: Zoe Fioravanti • Фото продукция: Burgerrock Media • Продуцент: Irma Peñuñuri • Фотография: Nailah B Houston • Арт директор & стайлинг: Jonathan Caballero • Видео: Kike Flores • BTS: Gabe Sanchez • Коса: Keshia Garnett Tabaran • Грим: Christopher Richard Sanchez • Екип: Sofia Rivera, Jacqueline Mosa & Noor Abid

 

Зоуи Фиораванти е готова да превземе музикалната индустрия. Открива страстта си, когато е на 8. На 12 вече реализира таланта си с глас, който се разгръща в дълбок, дрезгав тон подходящ както за инди жанровете, така и за нестандарността на алтернативния рок. С вечната подкрепа на семейството си, тя се надява да изрази уязвимостта от преживяванията чрез "звуци, които ще докоснат душата ви по начин, който не може да бъде получен чрез разговор". Следвайки музикално фокусирано образование в момента, Зоуи се надява да обогати познанията си за бизнеса и вече планира да издаде първия си студиен албум Fior в началото на 2022 г.

Zoe Fioravanti

Обици Mahrukh Akuly Jewelry, топ и панталон Will Franco

Ако трябва да ни разкажеш повече за себе си, какво ще ни издадеш?

В момента съм на 21. Нова съм в музикалната индустрия, но имах късмета да се свържа с ветерани от индустрията, които ми помагат да оформя визията си. В момента съм фокусирана върху писането на песни и създаването на музика. В гимназията играех лакрос, исках да продължа в колежа, но вместо това избрах музика. Обичам спорта. Любител съм и на кучетата. Имам невероятна сестра, която е най-добрата ми приятелка и най-големият ми фен.

Zoe Fioravanti

Диадема AREA, рокля Nikoniko Design

Какво всъщност те накара да избереш музиката?

Започнах да се занимавам с пиано, когато бях на 8 и всъщност не знаех, че мога да пея до 12-годишна възраст. Не знаех, че е нещо, което ме очарова. Любовта към пеенето дойде от Адел. Тя ме вдъхнови да пея от сърце и да пиша музика. Имах чувството, че думите ѝ наистина означават нещо за мен. Въпреки че все още не бях преминавала през връзки, усетих нещо силно и дълбоко, което ме накара да търся същото.

Опиши стила си.

Отне ми известно време да го разбера, защото много хора ме дърпаха в различни посоки, казвайки ми да пея по един или друг начин. Мисля, че стилът ми е някъде в инди музиката, но има алтернативна рок страна.

Спомена, че си фокусирана върху писането на песни...

Имам дневник и винаги, когато се чувствам по определен начин, създавам ритъм на компютъра си. Това, което наистина ме вдъхновява в момента е семейството ми и колко подкрепа и любов получавам от тях. Майка ми и баща ми ме научиха на много, те са най-голямото вдъхновение да споделям това, което искам и да създавам музика.

Не мога да не те попитам как мина фотосесията ти за GRAZIA?

В началото определено ми беше нервно. Никога не бях правила нещо подобно. Майка ми позираше на заден план, за да ми помога. Екипът се оказа забавен и креативен. Страхотно преживяване като цяло, така че нямам търпение да се случи отново.

Zoe Fioravanti

Гащеризон Burgerrock Media, шапка Keith and James

Към какво се стремиш? 

Искам да продуцирам музика, защото така започнах всъщност. Все още не съм професионалист, но е наистина забавно да се създават инструментали и бийтове.

Нещата, които цениш в живота?

Семейството. Приятелствата. Приятелите, които са семейство. Това ценя наистина, не допускам всички близо до мен.

Zoe Fioravanti

Рокля Eddie Corps

Какви други интереси имаш освен музиката?

Много харесвам плажа и просто да бъда навън. Ако имам възможност да се върна към спорта, бих се радвала, но основният ми фокус винаги е бил музиката. Обичам игрите и наскоро започнах да изграждам собствен компютър. Наследила съм го от майка ми, която цял живот е била като магьосница на кодовете.

Къде се виждаш след година?

След година планирам да пусна албум и да изляза пред жива публика, без значение в какъв размер. Бих искала да видя кариерата си в правилната посока.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA