Шарлийз Терон показа дъщерите си в ново видео

Нормално е да обръщаме специално внимание на моментите, в които звездите решават да ни направят част от личния си живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2021

Шарлийз Терон е от знаменитостите, които предпочитат да пазят всички подробности от личния си живот в тайна.

Звездата от "Лудият макс" използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да сподели ново видео с дъщерите си Аугъст и Джаксън, които са съответно на 6 и 9 години.

"Аз и моите момичета до живот 💜", гласи описанието под поста.

Въпреки че е определяна като доста "студена", Терон се наслаждава искрено на семейния живот и възможността да бъде майка. "Сърцето ми принадлежи на тези две красиви силни момичета. Никога няма да бъда същата", казва самата тя навръх Международния ден на дъщерите през септември миналата година.

"Осъзнах, че децата не заместват нищо друго, нито пък те карат да се интересуваш по-малко от живота. Просто приоритетите ти се променят, но в края на деня лягам и си казвам, че не бих искала този ден да бъде нещо различно", разкрива още Шарлийз. "Исках да повярвам, че по някакъв начин детето ми ще ме намери, защото просто ни е писано да сме заедно. Всичко, което се надявах да се случи по време на процеса на осиновяване, се случи, защото тези две бебета трябваше да бъдат в живота ми - и те са моите деца."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA