Нормани се завръща за втора обиколка около Слънцето

"Има разлика между това да знаеш кой си и да знаеш кой си", споделя изпълнителката на "Motivation".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 август 2021

Още когато се появи под светлината на прожекторите като соло изпълнител, Нормани направи обещаващата заявка да циментира статута си на истинска знаменитост.

В свое ново интервю за beauty Библията Allure, бившата звезда от Fifth Harmony споделя, че голяма част от успеха си дължи на своето самочувствие. Нещо, с което е възпитана от цялото си семейство.

"Израснах, чувствайки се красива. Фактът, че кожата ми е шоколадова, е красиво нещо. Начупената ми коса - също. Не беше нужно да я изправям. Можех да разклатя плитки в изцяло бялото си училище", разкрива тя. Въпреки че е било здраво стъпила на земята, изпълнителката на "Motivation" все пак се е сблъсквала със системен тормоз. "Случваше се и беше много трудно."

След последната година и половина обаче, тя продължава напред, по-осъзната от всякога. "Има разлика между това да знаеш кой си и да знаеш кой си."

Неподправената увереност ще намери място и в предстоящия студиен албум на певицата, който трябва да излезе на музикалния пазар до края на годината. "Голям част от песните преди самостоятелните ми проекти не бяха напълно откровени. Винаги казвам, че това е прераждане и шанс за мен да обиколя втори път, правейки нещата по моя начин. Основната ми цел е просто да покажа на хората, че вече съм пораснала."

Нямаме търпение да го направиш, Нормани!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA