Том Форд поддържа перфектна фигура... с понички

Също като нас, иконичният визионер има сериозен афинитет към донътите. Разбираме те, Том, разбираме те.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2021

Том Форд принадлежи към онова поколение дизайнери в света на модата, за което стилът не е просто петдесет колекции годишно без никаква вложена мисъл или желание за нещо по-нестандартно.

Дизайнерът отдавна е доказал за себе си като истински революционер и признанията в предстоящата му книга "Tom Ford 002" само потвърждават тази теза.

В специален откъс за InStyle, Форд разкрива, че дължи перфектната си фигура не на кейла, смутитата от спанак и зелените салати, а на донътите. "Никога не съм срещал поничка, която да не ми харесва. Ям поне три на ден. Всъщност ги смятам за действителна група храни. Ако видя поничка, трябва да я изям. Просто не мога да се сдържа. Приятелите често ме питат как съм със същото тегло от края на 20-те си години. Убеден съм, че е заради диетата с понички."

Том споделя, че донътите връщат спомени от детските му години и точно това ги прави искрено привлекателни. "Един от най-хубавите спомени от детството ми е ритуалът с баща ми в неделя сутрин. Шофирахме рано, когато слънцето изгряваше, до малко магазинче, в което продаваха само топли домашни понички между 6 и 10 часа. Купувахме дузина и ги носехме вкъщи на майка ми и сестра ми, които обикновено още спяха. Разбира се, докато пристигнем, липсваха поне три."

57

"Те са щастие. Трудно е да си представим, че нещо на света не е наред, когато имаме поничка в ръка. Те облекчават стреса, спират главоболието, снабдяват с енергия и са, поне според мен, най-добрият антидепресант на пазара", казва още Форд.

Въпреки че от няколко години е веган, той прави изключение именно единствено и само за донътите. Обича ги прости, със сигурност не във вегановите им варианти.

Ако трябва да бъда честен, това е най-relatable звездната история, на която съм попадал напоследък, но в случай че фигура наистина се поддържаше с донъти, вече щях да приличам поне малко на Крис Хемсуърт.

Tom Ford 002 излиза на 9 ноември, но е налична за предварителна поръчка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA