Анимацията за кралското семейство, която разбуни духовете

Мненията в интернет пространството са на двата полюса: някои мразят сатиричното представяне на фамилията, други го обожават.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2021

Досега британското кралско семейство бива свързано с филантропия, строг протокол, скандали, изненадващи разкрития и какво ли още не, но ето че към иначе дългия списък стана време да добавим и анимация.

Зад нея стои сценаристът Гари Джанети, работил върху "Family Guy" и "Уил и Грейс", а заглавието на новия му творчески проект е "The Prince" - гротескно олицетворение на всичко, което си представяме, че би могло да се случва зад стените на двореца.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

57

Главното действащо лице в изненадващата поредица е принц Джордж, който демонстрира изключително силен характер и се държи като истинска кралска особа, особено в пределите на Instagram. Около него, разбира се, са принц Уилям и Кейт Мидълтън, представени като двойка, която не спи в едно легло, вероятно заради факта, че херцогинята на Кеймбридж обича нощните заведения на Острова.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ ЩЕ РАЗКАЖЕ ЖИВОТА СИ В АВТОБИОГРАФИЯ

Персонажът на принц Чарлз е доста близък до реалността - човекът, който очаква да застане на престола и е готов на всичко, за да получи така желаната титла от Нейно Величество, която пък в трейлъра на продукцията брои милиони паунди, получени в пликове.

Въпреки че се оттеглиха от целия шум около фамилията, принц Хари и Меган Маркъл също получават екранно време, проследяващо как се преместват от двореца в малък двустаен апартамент в Лос Анджелис, където никой не иска да ги наеме на работа.

Сериалът от 12 епизода трябваше да се появи на бял свят още през пролетта, но се наложи да бъде насрочен напред във времето заради смъртта на принц Филип. Самият Джанети озвучава принц Джордж, Софи Търнър е гласът зад принцеса Шарлот, а животът на анимационния Хари е даден от неговия близък приятел и съсед Орландо Блум.

Никой от членовете на семейството не е коментирал публично сатиричното представяне на живота им, но според звездата от "Карибски пирати" херцогът на Съсекс е подходил към цялата ситуация с чувство за хумор. По-интересното е дали дукът и дукесата на Кеймбридж ще направят публично изявление или по-скоро ще запазят типичната за медийния си образ политическа коректност.

Към момента няма официална дата за българската премиера, но в световен мащаб противоречията не спират да се увеличават. Някои определят "The Prince" като "най-забавното нещо тази година", други потвърждават, че е изключително отвратително хейтът да бъде насочен и към децата в семейството, трети пък имат неутрална позиция.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA