Принц Хари ще разкаже живота си в автобиография

Херцогът на Съсекс е сключил сделка с Random House за първия му мемоар, който очакваме в късната 2022 г.

Принц Хари току-що получи възможността да бъде вторият автор на бестселър в своето семейство.

След като Меган Маркъл покори върховете на класациите с детската си книжка "Пейката", херцогът на Съсекс ще разкаже личната си история в мемоар, споделяйки опита от времето, прекарано в редиците на кралското семейство, Афганистан и сегашния си живот като баща и съпруг.

Зад проекта застава издателската къща Random House, която обяви, че Хари ще дари всички приходи от продажби за благотворителност, макар да не става ясно каква е цената на предварителния им договор. Припомняме, че малко след оттеглянето им от редиците на фамилията, източници изчисляват, че сумата за подобна история не би била по-малко от 10 милиона долара.

57

"Принц Хари за първи път ще сподели своя разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са го оформили като човек", гласи официалното изявление, реализирано в публичното пространство. "Покривайки целия си живот - от детството до наши дни, включително военния дълг, който два пъти го отвежда до фронтовете на Афганистан, през радостта от това да бъде съпруг и баща, Хари ще предложи честен и завладяващ личен портрет, който показва на читателите, че зад всичко се крие вдъхновяваща и смела човешка история."

Самият Хари сподели, че пише страниците "не като принц, а като мъжът, в който се превърнах". Очаква се по автобиографията той да работи с печелилия "Пулицър" Дж. Р. Мерингер, а датата за пускане на пазара да бъде в късната 2022 г.

Разбира се, кралските репортери на Острова вече следят настроенията и разкриват, че има известно притеснение относно това, което херцогът би могъл да разкаже. Дали обаче не е време тайните скандали зад стените на двореца да станат публично достояние? Само времето ще покаже.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA