Принц Хари за живота с две деца: "Определено изисква жонглиране"

Херцогът на Съсекс споделя, че няма по-голямо щастие от това да бъде баща на две деца, но невинаги е лесно.

Може да няма месец от появата на малката Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, но тя вече дава поводи за гордост на баща си.

По време на своя нова поява на наградите WellChild Awards в Лондон, принц Хари обясни, че новото попълнение в семейството е "спокойно" и същевременно истинска промяна за него и съпругата му Меган Маркъл.

"Засега имаме късмет, тя е много спокойна, изглежда щастлива и просто е мирна, докато Арчи тича наоколо като луд", споделя херцогът на Съсекс, подчертавайки, че това да имаш две деца със сигурност не е като да имаш едно. "С две определено се изисква жонглиране."

Съвсем наскоро херцогинята на Съсекс също даде първото си интервю след като стана майка за втори път. "Също като много от вас, аз се чудех какво да подаря за Деня на бащата. Исках да е нещо сантиментално", разкрива тя за написването на детската книжка "Пейката", която вече се превърна в бестселър на световните класации и е най-специалният подарък за Хари.

Принц Хари

Лили се роди 3.5 килограма на 4 юни, в 11:40, в доверените грижи на болница в Санта Барбара. Щастливата двойка обяви големите новини в специално изявление за уеб сайта на благотворителната си организация Archewell. "На 4 юни бяхме благословени с раждането на дъщеря ни Лили. Тя е повече, отколкото бихме могли да си представим и оставаме благодарни за любовта и молитвите на всички. Благодарим за добротата и подкрепата".

Името на новороденото е особено сантиментално предвид факта, че Лилибет е псевдонимът на кралицата, използван от най-близките ѝ хора, а Даяна, разбира се, е името на покойната майка на принц Хари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA