Меган Маркъл с първо интервю след раждането на Лилибет

Херцогинята на Съсекс разказа повече за вдъхновението зад "Пейката", която вече е по върховете на класациите.

Меган Маркъл даде първото си интервю след като стана майка за втори път.

"Също като много от вас, аз се чудех какво да подаря за Деня на бащата. Исках да е нещо сантиментално", споделя херцогинята на Съсекс за написването на детската книжка "Пейката", която вече се превърна в бестселър на световните класации и е най-специалният подарък за принц Хари.

"Всъщност в нея става въпрос не само за израстване с някого и дълбока връзка и доверие, но и в добри, и в лоши моменти да знаете, че имате човек до себе си", разкрива още тя.

57

Историята в "Пейката" се фокусира върху специалната връзка между баща и син, погледната през очите на майката. Разбира се, написаното е вдъхновено от личния опит на Меган с принц Хари и малкият Арчи, а самата тя коментира в официално изявление, че книгата "отразява развиващите се отношения между бащи и синове", напомняйки ни "за многото начини, по които любовта може да присъства в модерното семейство".

57

Корицата е илюстрирана от неколкократно награждавания художник Кристиан Робинсън, а аудиоизданието ще бъде разказано от самата Маркъл.

"Книгата започна като стихотворение, което написах за съпруга си навръх Деня на бащата, месец след раждането на Арчи", разказва Меган при обявявянето на проекта. "Това стихотворение се превърна в тази история. Кристиан наслоява красиви и ефирни акварелни илюстрации, които улавят топлината, радостта и комфорта на отношенията между бащите и синовете от всички сфери на живота. Надявам се, че "The Bench" ще резонира с вашето семейство, така, както го направи с моето."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA