Кейт и Меган слагат край на драмата, вече са в добри отношения

Не можем да сме 100% сигурни за каквото и да било зад стените на двореца, но очевидно нещата се движат в положителна посока.

Слуховете за напрежение между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл движат първите страници на таблоидите от години.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

57

Оказва се обаче, че двете вече се намират на по-добро място във взаимоотношенията си и почти са заровили томахавката. "Кейт дори изпрати на Меган подарък за бебето. Определено нещата помежду им са наред, разменяха си съобщения след раждането на Лилибет", разкриват източници, близки до семейството.

57

Вероятно няма нужда да си припомняме скандала с шаферските рокли, особено предвид първоначалната информация, че Меган е разплакала Кейт и последващата такава, според която се е случило обратното. "Инцидентът с роклите се е случил отдавна, така че е безсмислено да задържат гнева. Това е загуба на енергия. Просто постигнаха примирие."

Затова и Кейт е решила да поеме инициативата. "Свързва се с Меган често, откакто роди Лилибет." Налице е и другата страна, според която служителите на институцията са инструктирали членовете на семейството да комуникират с Хари и Меган, за да може да омекнат в изказванията си, особено след експлозивното интервю с Опра Уинфри.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "РОДИТЕЛСКИЯТ ПАКТ" НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН И ПРИНЦ УИЛЯМ

Каква е истината и дали добрият тон ще бъде запазен, предстои да стане ясно скоро. Сигурни сме, че някоя от страните ще има какво да каже.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA